Hallott már a Fanger-modellről? A huzat hőmérséklete és sebessége okozta komfortvesztés százalékosan kimutatható. Ha a beáramló levegőt a benti hőmérsékletre hűtjük/fűtjük, az ajtóban jelentkező negatív hatások kiküszöbölhetők! Legújabb, „érző” légfüggönyünk egy 8 zónás PIR-szenzor segítségével valós időben vizsgálja az ajtón körüli világot. Innovatív technológiánk garantálja, hogy az ajtón áthaladva vevői, vendégei rögtön egy kellemes, komfortos térbe jutnak. Ugye, milyen egyszerű?

KAPCSOLAT | REFERENCIA VIDEÓ

Rolunk
Telephely

SensAir | érzékel, elválaszt

A SensAir a klímaelválasztás csúcsa: 8 zónás PIR-szenzora folyamatosan figyeli a külső- és belső hőmérsékletet és azonnal reagál! Az állandó légsebesség technológia a kifúvás szélességének adaptív változtatásával lehetővé teszi, hogy mindig komfortvesztés nélkül, tökéletesen lamináris légsugárral zárjuk az ajtónyílást. Az egység megfelelő beállításáról az innovatív, érintőképernyővel kezelhető automatikus vezérlés gondoskodik. Négy Biddle szabadalom egy dobozban: négy pillér a megtakarításaihoz!

Telephely
Uzlet

DoorFlow | az egyszerű ötlet

Belépő kategóriás légfüggönyünk manuális/félautomata vezérléssel, konstans hőmérsékletű terek elválasztására. Nincsenek szűrők, így a karbantartás jóval egyszerűbb a megszokottnál. A rendelhető fűtőbetétek a legtöbb vizes fűtőkörhöz csatlakoztathatók, extrém alacsony vízhőmérséklet esetén is. Egyedi megrendelésre a típus forgóajtókba is beszerelhető, körív alakú kifúvóráccsal, a Biddle szabadalmaztatott egyenirányító rendszerével. Jó választás, ha egyszerű, költségtakarékos berendezést keres!

KAPCSOLAT | REFERENCIA VIDEÓ

Uzlet
Telephely

ComfortCircle | a komfort elit köre

Itt is hozzuk a formánkat! A CC az első olyan fan-coil a Világon, amely körprofilban végzi a kífúvást: alaposan kihasználjuk a Coanda-hatást, így az egység alatt ülők végre nem dideregnek! Az automatikus vezérlés az adott helyiség viszonyaihoz igazítja a CC működését, vagyis minden egyes irodában egyedi klíma érhető el. Nem elég, hogy szép, de egy egység akár 4 hagyományos fan-coil területét is lefedi! Kétcsöves, négycsöves és akár ventillációs kivitelben, személyre szabva szállítjuk!

Telephely
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.