Sokkolókamrákkal az ipar és az élelmiszer feldolgozás számos területén találkozhatunk – így sütőüzemek, zöldség- vagy gyümölcsipari telepek, húsfeldolgozó üzemek, vegyipari gyárak gyakori részei. Ismerje meg részletesebben, hogy pontosan milyen célra használhatja őket!

Rolunk
Telephely

Élelmiszeripari termékek

A látványpékségek ízletes péksüteményeitől a mirelit zöldségeken és gyümölcsökön át számos húsfajta igényelhet sokkolást a termék jó minőségének, frissességének megőrzése érdekében. Sokkolókamráknál különösen fontos a hűtés megfelelő méretezése, hogy a sokkolni kívánt termék maghőmérséklete a technológiailag elvárt időn belül a kívánt értékre tűrhető legyen. Számos sokkolókamrát építettünk már szerte az országban, vevőink nagy megelégedésére. Ön milyen élelmiszert sokkolna?

Telephely
Uzlet

Vegyipari termékek

Az érzékeny, különleges vegyszerek sokkolása során nagy hangsúlyt fektetünk a technológia biztonságára, mivel itt a legkisebb hiba sem megengedett. Iniciátor termékek és hasonló veszélyes anyagok esetében a megfelelő sokkolás és a hűtve tárolás együttesen garantálják a veszélyes anyagokkal dolgozók és környezetük biztonságát, mi több, olykor a robbanásveszély elkerülését. Egyik legnagyobb partnerünk vegyipari hűtéstechnikai rendszereit például úgy építettük ki, hogy eleget tesznek a legmagasabb szintű biztonsági követelményeknek is.

Uzlet
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.