Zörög? Melegszik? Megállt? Készüljön fel az elégedetlen vevőkre, az olvadt árura, a dühös kollégákra. És az Ice-Star Szervizre. Számos szolgáltatással állunk rendelkezésére, ha bajban van és minél előbb szeretné rendezni a helyzetet. Böngésszen a lehetőségeink között!

Rolunk
Telephely

Szerződött partnerek

Szerződött partnereink részére egyedi árképzéssel és speciális kiegészítő szolgáltatásokkal kínáljuk szerviztevékenységünket. A javítási munkánk lényege, hogy valóban megtaláljuk a hibás működést okozó alkatrészt, és annak javításán kívül az általa okozott közvetett károsodásokat is kijavítjuk, megelőzzük annak érdekében, hogy rendszere a jövőben is megbízhatóan szolgálhassa az Ön érdekeit! Forduljon hozzánk, ha gyakran van szüksége hűtéstechnikai berendezések javítására!

Telephely
Uzlet

Eseti javítás

Ha nincs szerződött szervizpartnere, nem tudja kihez forduljon, ha megállt a hűtésrendszere, jó helyen jár. Hívjon bennünket még ma, és kollégánk a lehető leghamarabb igyekszik megoldást találni, hogy Ön további kellemetlenségek nélkül folytathassa munkáját! Kérje ajánlatunkat!

Uzlet
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.