Friss levegőre mindenkinek szüksége van. A helyiségek szellőztetése közvetlen hatással van a bent dolgozók komfortérzetére. A veszélyes anyagok környezetében pedig egészségügyi és balesetvédelmi szempontból is nélkülözhetetlen a kifogástalan légcsere. Gyártócsarnokban a gépek által termelt hő, por, konyhákban az ott keletkező zsíros pára elszívása kulcsfontosságú. Hívjon bennünket: segítünk kiszellőztetni!

Rolunk
Telephely

Friss-levegős rendszerek

Szellőztetett már úgy, hogy nem nyitotta ki az ablakot? Aki minket kérdez, annak kevesebbet kell porszívóznia, mert pormentes, szűrt levegőjű környezetet kínálunk számára. Kevesebbet kell hűtenie/fűtenie, mert hasznosíthatja a helyiség levegőjének hulladékhőjét, továbbá nem fázik meg, mert nem ül huzatban. Friss levegős rendszereink segítenek növelni irodájának, csarnokjának, boltjának, sőt, akár otthonának komfortszintjét, miközben Ön energiát spórol. Ha ipari mennyiségben van szüksége szűrt, kezelt, friss levegőre, azt is megtervezzük és kivitelezzük Önnek!

Telephely
Uzlet

Elszívó rendszerek

Technológiai terekben képződő vagy a berendezések által generált meleg vagy szennyezett levegő elszívása mindig kritikus feladat, mert csak így garantálható az üzem biztonsága, a dolgozók egészsége. Éttermekben, üzemi konyhákban pedig a nemkívánt illatok, a meleg, zsíros levegő elszívása a szempont, amelyek mind speciális, erre alkalmas gépészeti eszközöket igényelnek. A tervezéstől a megvalósításon át a karbantartásig számíthat ránk elszívó rendszerével kapcsolatban!

Uzlet
Munkatarsaink

Hővisszanyerők

Egy helyiségből vagy egy gép környezetéből elszívott levegő általában jelentős hasznosítható hőtartalommal bír, amit vétek lenne elpazarolni. Elszívó rendszerekbe integrálva egy hővisszanyerő alkalmas lehet például a kintről beszívott levegő előfűtésére, hűtésére, amelyhez így kevesebb energia és alacsonyabb teljesítményű hűtés/fűtésrendszer szükséges, tehát a rendszer működése zöldebb, Ön pedig duplán spórol!

Munkatarsaink
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.