Nem minden gépészeti feladatot lehet skatulyákba zárva kezelni. Egyedi technológiákban is számíthat ránk, akár fűtésről, hűtésről, szellőztetésről vagy hővisszanyerésről van szó. Rendszerét Önnel egyeztetve tervezzük, kivitelezzük, majd a javasolt rendszeres karbantartás mellett vállaljuk garanciáját – lakástól a nagyobb közösségi épületekig jelentős tapasztalattal! Minősítéseink lehetővé teszik, hogy a legszélesebb körben tudjuk berendezéseinket az Ön meglévő, tanúsított rendszerébe integrálni.

KAPCSOLAT

Rolunk
Telephely

DECO | egyedi hűtés, fűtés

Helyiségenként eltérő és automatikusan vezérelt klíma, diszkrét csendben, mint egy vérbeli angol komornyiknál? Fal mellett vagy a mennyezeten, szellőztető és recirkulációs kivitelben? Tudja mit, legyen: mi ezt egyszerűen csak DECO-nak hívjuk! Az automata vezérlés helyiségenként biztosítja az ott tartózkodóknak a szabad választást! Egy rendszer részeként, de mégis egyedileg, automatikusan vezérelhető minden egység, így minden iroda/szoba is. Diszkrét, elegáns és iszonyú hatékony!

Telephely
Uzlet

ModulAir | légkezelés az álmennyezet fölött

Meglévő álmennyezet fölött kell megoldani a légkezelést és alacsony a belmagasság? A ModulAir légkezelő rendszer a legjobb partner ebben. 26 centiméteres „magasságával” a legjobb választás, ha szűk helyeken kell komfortos légkezelést kialakítania. Választható modulok: ventilátor, szellőztető, fűtő, hangcsillapító, körprofil adapter. Válassza mindig csak azt, amire valóban szüksége van, hőszigetelt kivitelben, 5 év garanciával! Sőt, ha kívánja be is szereljük és karbantartjuk Önnek!

Uzlet
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.