Pont azt az értékes árut ne hűtené tökéletesen, amiből a nyeresége származik? Kereskedelmi hűtőrendszereink lényege, hogy Önnel egyeztetve mindig pontosan az Ön céljának megfelelő technológiát alakítsuk ki, így egy forinttal se fizet többet, mint amennyire a sikeres üzlethez szüksége van. Tekintse meg részletesen, hogy milyen területeken tudjuk segíteni vállalkozását!

Rolunk
Telephely

Háttérhűtés

Nincs lehetősége hűtőkamrát telepíteni, de hűtést igénylő áruval dolgozik? Kisebb kereskedelmi egységek, boltok hűtött árukészletének kezelésére tökéletes lehetőséget kínálunk egy személyre szabott háttérhűtés megtervezésével és kiépítésével. Kérjen ajánlatot nagyobb méretű hűtő tároló rendszerek kialakítására, hogy Önnek se kelljen lemondania a biztonságos és jól méretezett hűtésrendszer előnyeiről!

Telephely
Uzlet

Eladótéri hűtés

Vásárlási élmény mindenek előtt! Mi lenne, ha ugyanolyan egyszerű és kényelmes lenne a hűtött áruhoz hozzájutni, mint a liszthez a polcról? A napjainkban népszerű nyitott hűtőbútorok ezt a célt szolgálják. Az eladótérben közvetlenül elérhető fagylaltok, húsok, tej- és sajtfélék hűtésére szolgáló hűtőbútorok nagyban befolyásolják a helyiség klímáját. Beépített vagy kültérbe telepített aggregátos rendszereink, igény esetén hulladékhő hasznosítással is egyaránt egy célt szolgálnak: hogy Ön jól járjon!

Uzlet
Telephely

Komfort hűtés

A pénztáros kollégák ne fázzanak a kasszában, miközben a vevőre se melegedjen rá a kabát? Ez ám a szép feladat, hogy az irodában a fan-coil alatt didergő munkatársakat ne is említsük. A hűtés és a fűtés eleve egy komfort tevékenység, sokan mégis hajlamosak ezt az élményt megfosztani maguktól, az olcsó beszerzés által nyújtott szempillantásnyi örömért cserébe. Gondolkodjunk és tervezzünk együtt, hogy Ön és munkatársai minden pillanatban komfortosan érezzék magukat az üzlethelyiségben vagy az irodában. Energiahatékony, valóban komfortcentrikus berendezéseink egy jól átgondolt rendszer részeként pontosan azt a kellemes érzést adják majd vissza Önnek a teljes élettartamuk alatt, amelyről Ön álmodott!

Telephely
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.