Szeretné, hogy költségesen kivitelezett rendszere megbízhatóan működjön, és hosszú évek múlva is kitűnő “egészségnek” örvendjen? Rendszeres és szakszerű karbantartás mellett biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni. Kérje ajánlatunkat tapasztalt szakértőinktől, és tudja biztonságban rendszerét akár már holnap!

Rolunk
Telephely

Rendszeres, tervszerű karbantartás

Ha nem szeretne arra gondolni, hogy vajon mikor volt legutóbb szűrő cserélve abban a hűtőkörben, vagy hogy vajon elegendő olaj vagy hűtőközeg van-e benne, válassza rendszeres, ütemezett karbantartási szolgáltatásunkat! Önnek csak a karbantartási napló tárolása a feladata: a javítások ütemezését, elvégzését és a karbantartási protokol kialakítását bízza ránk! Így nincs más dolga, csak használni a berendezéseit és élvezni a hasznukat!

Telephely
Uzlet

Eseti karbantartás

Eseti karbantartási szolgáltatásunkat akár szerződéssel nem rendelkező partnereink is választhatják. Kisebb javításokat akár azonnal, nagyobbakat egy árajánlat elfogadása követően ütemezve végzünk el Önnek, akár tőlünk vásárolt, akár más forrásból származó berendezésről van szó. Szóval mi is volt az a furcsa hang a fan-coil alatt?

Uzlet
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.