Ahol a hűtésrendszer hibája bevételkiesést vagy balesetveszélyt jelent, ott nincs pardon. Ha ipari hűtés- fűtés- vagy szellőzőrendszerének üzemeltetésére keres megbízható partnert, a legjobb helyen jár. Tíznél több szervizbuszunk képzett szakembereinkkel a legmagasabb színvonalú szolgáltatással áll az Ön rendelkezésére!

Rolunk
Telephely

Távfelügyelet

Ha a rendszer műszaki tulajdonságai vagy a működési környezet lehetővé teszik, biztonságos működéséhez nem szükséges drága helyszíni felügyeletet (emberi erőforrást) alkalmazni. A legkorszerűbb, webszerver alapú távfelügyeleti rendszerekkel a nap 24 órájában biztonságban tudhatja gépészeti berendezéseit és épületét, és az esetleges hibákról, kritikus értékekről akár sms- vagy e-mail értesítést is kaphat. Eldöntheti, hogy ezeket Ön vagy mi kezeljük. Készen áll?

Telephely
Uzlet

Helyszíni felügyelet

Vannak üzemek, ahol egy hiba esetén azonnali szakszerű beavatkozás szükséges, a legkisebb késlekedés is balesetveszélyt vagy extrém költségeket jelent. Megrendelői igény esetén állandó személyzetet biztosítunk, az Ön saját telephelyén. Kollégáink így napi szinten tudják ellenőrizni a rendszer helyes működését, és a legkisebb meghibásodás esetén is azonnali helyszíni beavatkozásra képesek. Ha ilyen, kritikus környezetben működő rendszere van, forduljon hozzánk annak minden pillanatban megbízható, felelős üzemeltetéséért!

Uzlet
Telephely

Ügyeleti rendszer

Szerződött partnereink részére az év 365 napjában biztosítunk igény szerinti reakcióidejű ügyeleti szolgáltatást. Azoknak javasoljuk ezt a lehetőséget, akik nem szeretnének fix kötelezettséget vállalni, viszont szükségük van egy biztos pontra, ha baj van. Hívja kollégánkat, és tudjon meg többet a csomag részleteiről!

Telephely
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.