Ami a világnak, a többségnek ipari környezetet jelent, az Önnek a természetes napi létközege. Kollégáink legtöbb idejüket épp ebben a környezetben töltik, így máris van egy közös pontunk, tisztán értjük, hogy mire van szüksége. Az első csavartól az utolsóig levesszük a válláról a terhet, ha bármilyen hűtés kerül szóba. Tekintse meg részletesebben, hogy miben számíthat ránk!

Rolunk
Telephely

Technológiai hűtés

Mérettűrés, selejt, túlmelegedés, hősokk? Ha ezek a szavak bántják a fülét, valami nincs rendben a technológiai hűtésével. Egy speciális csarnokrész vagy egy értékes gép számára ugyanolyan fontos a megfelelő klímaparaméterek biztosítása, mintha emberek lennének. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk gyártási folyamatok egyedi vagy központi hűtésének kivitelezésében, szerverszobák hűtésében.

Telephely
Uzlet

Csarnokok komfort hűtése

Munkaerőhiány van. Mennyivel egyszerűbb (és olcsóbb) egy komfortos, kívánatos munkahelyet megteremteni, mint állandóan a dolgozók folyton növekvő bérigénye után loholni, hogy megtartsa őket. Kellemes környezetben viszont mindenki szívesen marad: központi vagy helyi légkezelőkkel télen és nyáron is állandó hőmérsékletet tarthat, folyamatos frisslevegő ellátás mellett. A munka terhei így rögtön elillannak!

Uzlet
Munkatarsaink

Hulladékhő hasznosítás

Mennyi pénzt költ ipari hűtésre télen, miközben az irodában fűt? Logikus lenne összekötni a kellemest a hasznossal. A hűtésrendszeréből származó hulladék hőmennyiség hasznosításával rengeteget spórolhat a fűtésigényes terek vagy a használati meleg víz előállításának energiaköltségein. Tervezzünk együtt előre, a hasznot pedig arassa le Ön!

Munkatarsaink
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.