Rolunk

Egy folyamatosan termelő üzemben senki nem ér rá, hogy a kaput állandóan kinyissa, becsukja. Télen a bent dolgozók fáznak, nyáron az udvart hűtjük, miközben az anyag- és árumozgásnak folyamatosnak kell lennie. Berendezéseink a változó időjárási körülményekhez külső beavatkozás nélkül, automatikusan alkalmazkodnak, csak arra kell ügyelni, hogy legyenek mindig áram alatt! A lamináris légsugár mindig a benti elvárt hőmérsékletre fűti- vagy hűti a beáramló levegőt, gyorsan, csendben, huzat nélkül.

KAPCSOLAT | REFERENCIA VIDEÓ

Telephely

IndAC2 | automatikusan a legjobb

..és most álmodjon magának egy új luxusautót. Megvan? Ugye milyen kényelmes? Ezt nyújtja egy Biddle IndAC2 automatikus klímaelválasztó berendezés ipari környezetben. A kettős egyenirányító rendszer energiahatékony, lamináris légárama úgy zárja le az eddig csak problémákkal küzdő kaput, mintha ott se lenne! -20 °C-ot is el tudunk választani egy +10 °C-os tértől, a létező összes negatív mellékhatást kizárva, halkan, huzatmentesen. A technológia megszületett, élvezze a hasznát és spóroljon Ön is!

Telephely
Uzlet

IsolAir | szűk helyekre szabva

A Biddle szabadalmaztatott kettős egyenirányító rendszere immár különösen keskeny kivitelben is elérhető. Ha kevés a hely, IsolAir légfüggönyünk épp oda illik. A berendezést egy termosztát vezérli, amely két különböző, előre beállított kifúvási sebesség között tud váltani attól függően, hogy épp mekkora a két helyiség levegője közti hőmérsékletkülönbség. Az IsolAir nem csak ipari csarnokok, hanem hűtőházak, tiszta terek, konyhák és éttermi terek elválasztására is alkalmas. Ön választott?

Uzlet
Telephely

NOZ2 | innovatív csarnokfűtés

Magasan a legjobb!Huzatmentes lefedettséget, egyenletes hőelosztást adunk a legkritikusabb ipari területeknek. Mivel egy egység akár 800 négyzetmétert is kiszolgál, akár 4 hagyományos berendezést vált ki, a „foltfűtés” minden létező negatív hatása nélkül. A NOZ2 fűtő, szellőztető és hővisszanyerős kivitelben egyaránt elérhető. Automatikus vezérlése és állítható fúvókái garantálják, hogy a karzaton ülők és a sarokban állók is ugyanazt a meleget élvezhetik, mint a kezdőjátékosok a kezdőkörben!

Telephely
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.