Manapság kiemelten fontos, hogy egy termék frissen, kifogástalan minőségben kerüljön a végfelhasználók kezébe. Akár élelmiszerről, akár más, például vegyipari termékekről van szó, az előállítástól a raktározáson át a szállításig figyelmet kell fordítani a hűtési lánc folyamatosságára. Igényesen, magas színvonalon kivitelezett hűtőkamráink segítenek Önnek, hogy mindig a legjobb minőségű áruval dolgozhasson!

Rolunk
Telephely

Normál tartomány

El sem hinné, mennyi helyen találkozhat normál tartományú hűtéssel: a húst, tejet, zöldséget, gyümölcsöt is hűteni kell a tárolás vagy a szállítás során, hiszen itt például élelmiszerbiztonsági szempontból is kritikus a hűtési lánc minősége. Ezen kívül a mezőgazdasági raktárak, a borhűtő kamrák hűtésrendszerei is ide sorolhatók, ahol a termék minőségét és piacképességét szintén döntően befolyásolja a tárolás hőmérséklete és ennek pontossága. Általános és speciális célú hűtőkamrák tervezéséért és kivitelezéséért forduljon hozzánk bizalommal!

Telephely
Uzlet

Mélyhűtő tartomány

Bátran mondhatjuk: ez a terület a kedvencünk. -18°C alatt hamar kiderül, ha valaki valamit elrontott, így ilyen értelemben jónak lenni is könnyű. Fagylalt vagy bármilyen más áru (élelmiszer, vegyipari termékek) fagyasztott tárolásakor kiemelten fontos a rendszer energiahatékonysága, üzemeltetési költségei, hiszen ilyen extrém körülmények mellett az idő és a befektetett energia a legdrágább. Hagyja, hogy gondoljunk erre Ön helyett, és tekintse meg referenciáinkat!

Uzlet
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.