Az egyik kedvenc területünk! Ha valamit nem jól csinálunk, rögtön látszik, így a helyes technológia kézzel fogható eredményt szül. Jég a padlón vagy az ajtó körül, pára, köd? Automatikus vezérlésű klímaelválasztó berendezéseinkkel ez azonnal megszüntethető. A hűtött térbe áramló párás, meleg levegőt kizárjuk, a hideg kitódulását megállítjuk, és ezt hőkamerás méréssel igazoljuk. A hűtőrendszer élettartama nő, kevesebb olvasztás és baleset, hatékonyabb a logisztika, az ajtó pedig nyitva maradhat!

KAPCSOLAT | REFERENCIA VIDEÓ

Rolunk
Telephely

IndAC2 | automatikusan a legjobb

..és most álmodjon magának egy új luxusautót. Megvan? Ugye milyen kényelmes? Ezt nyújtja egy Biddle IndAC2 automatikus klímaelválasztó berendezés ipari környezetben. A kettős egyenirányító rendszer energiahatékony, lamináris légárama úgy zárja le az eddig csak problémákkal küzdő kaput, mintha ott se lenne! -20 °C-ot is el tudunk választani egy +10 °C-os tértől, a létező összes negatív mellékhatást kizárva, halkan, huzatmentesen. A technológia megszületett, élvezze a hasznát és spóroljon Ön is!

Telephely
Uzlet

MAT | 3 légsugár egy testben

Hűtőházat egyenesen a külvilágra nyitni? Rendben. Ne legyen köd a bejáratban? Rendben. A Biddle zászlóshajója, a MAT egyszerre három, eltérő hőmérsékletű lamináris légsugarat fúj a padló felé párhuzamosan. Így a mélyhűtött tér levegője közvetlenül nem találkozik a külső tér levegőjével: nem képződik köd, jég, még extrém körülmények mellett sem. A fűtőkörbe glikol keverhető, vagy igény szerint hibrid fűtőbetét is alkalmazható. Ha nagy a baj, a MAT pontot tesz a kérdésre.

Uzlet
Telephely

IsolAir | szűk helyekre szabva

A Biddle szabadalmaztatott kettős egyenirányító rendszere immár különösen keskeny kivitelben is elérhető. Ha kevés a hely, IsolAir légfüggönyünk épp oda illik. A berendezést egy termosztát vezérli, amely két különböző, előre beállított kifúvási sebesség között tud váltani attól függően, hogy épp mekkora a két helyiség levegője közti hőmérsékletkülönbség. Az IsolAir nem csak ipari csarnokok, hanem hűtőházak, tiszta terek, konyhák és éttermi terek elválasztására is alkalmas. Ön választott?

Telephely
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.