Néhány hűtéstechnikai feladatot nem lehet kategóriákba sorolni. Ön is úgy gondolja, hogy valamilyen speciális rendszerre van szüksége?

Rolunk
Telephely

Banánérlelő

A banánnak nem mindegy. Mire az ültetvényekről a háztartásokhoz kerül, heteket tölt el a logisztikai láncban, mi mégis elvárjuk, hogy friss legyen. Ezért a banánt még zölden szüretelik le, majd egy megfelelő hőprofilt megvalósító érlelő rendszerben etilén gáz hozzáadása mellett érlelik meg, ha már közel került a végállomásához. Saját fejlesztésű rendszerrel és saját vezérlőprogrammal rendelkezünk banánérlelő kamrák kivitelezéséhez, így bizalommal fordulhat hozzánk a témában!

Telephely
Uzlet

Növénytermesztés

A világban egyre nagyobb problémát jelent a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszer előállítása. Partnerünk zárt rendszerű, hidropóniás növénytermesztést alkalmazó növénynevelő kamráiban a növények napfény nélkül, steril körülmények között növekednek. A rendszer kulcsa, hogy működése hőmérsékletfüggetlen, és mindig a termesztett növény igényeihez igazodik, így kivételesen precízen szabályzott hűtés/fűtés szükséges hozzá. A hasonló, innovatív projektekben való részvétel cégünk filózófiájának alapját képezi, így szívesen vállalunk szerepet az Ön ötleteinek megvalósításában is!

Uzlet
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.