Napelemes és napkollektoros rendszerek segítségével akár teljesen függetlenné teheti épületét számos közműhálózatttól. Áram, melegvíz, hűtés, fűtés: megújuló forrásból fedezve mind ingyenes komfort az épületben, a többletkapacitással pedig közvetlenül bevételt termelhet. Tekintse meg innovatív renszereinket tematikus weboldalunkon itt!

Rolunk
Telephely

Hálózatra tápláló rendszerek

Ha van lehetőség a rendszere által termelt többletkapacitás szolgáltatói átvételére, akkor az Ön rendszere minden pillanatban bevételt termel, amikor épülete éppen nem használja fel az előállított energiát. Gondoljon bele, hát nem nagyszerű érzés? Olvasson bővebben napelemes lehetőségeinkről tematikus weboldalunkon, itt!

Telephely
Uzlet

Szigetüzemű rendszerek

Rendezetlen közműviszonyok vagy régi, elavult közműhálózat esetén előfordulhat, hogy szolgáltatója nem veszi át az Ön rendszere előállított többlet energiát. Ilyen esetben nincs más út, mint az energia raktározása (puffertartályban, akkumulátorban), vagy a rendszer termelésének korlátozása. Szigetüzemű napenergiás rendszerek szabályzásában is a legmodernebb technológiát képviseljük. Tájékozódjon bővebben tematikus weboldalunkon itt!

Uzlet
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.