Annak érdekében, hogy teljes képet kaphasson a szivárgásvizsgálat jogi hátteréről, összegyűjtöttük azokat a vonatkozó jogszabályokat, amelyek definiálják ezt a tevékenységet. Természetesen ha a több napnyi olvasmány elsajátításáról lemondana, hívja szakértőinket, akik segítenek eligazodni a jogi szabályozás útvesztőjében!

Rolunk
Telephely

14/2015. (II. 10.) kormányrendelet

A fluortartalmú üvegházhatású gázokkal és az ózonréteget lebontó anyagokkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeit a 14/2015. (II. 10.) kormányrendelet szabályozza.

A rendeletet teljes szövege itt tekinthető meg!

Telephely
Uzlet

2015/2067. bizottsági végrehajtási rendelet

A rendelet az 517/2014/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet alapján a fluortartalmú üvegházhatású gázokat tartalmazó, helyhez kötött hűtő-, légkondicionáló és hőszivattyú-berendezések, valamint a hűtőkamionok és -pótkocsik fluortartalmú üvegházhatású gázokat tartalmazó hűtőegységei tekintetében a természetes személyek képesítésére, valamint a fluortartalmú üvegházhatású gázokat tartalmazó, helyhez kötött hűtő-, légkondicionáló és hőszivattyú-berendezések tekintetében a vállalatok képesítésére vonatkozó minimumkövetelmények és kölcsönös elismerési feltételek meghatározásáról szól. A teljes szöveg itt tekinthető meg!

Uzlet
Telephely

517/2014/EU rendelet

A rendelet a a fluortartalmú üvegházhatású gázokról és a 842/2006/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szól.

A teljes szöveget itt tekintheti meg!

Telephely
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.