Környezetünk hőjét hasznosítva magas hatékonyságú hűtés- vagy fűtésrendszereket építeni kézenfekvő megoldás. Otthonunk vagy ipari létesítményünk komfortja kellő meggondolással lényegesen kevesebb befektetéssel fenntartható, mint elsőre gondolnánk. Válasszon hőszivattyús rendszereink közül, hogy Ön is csökkenthesse fűtésének, hűtésének költségét!

Rolunk
Telephely

Levegő-víz hőszivattyúk

A levegő-víz hőszivattyú a külső levegőből kinyert hőt hasznosítva állít elő meleg vizet, melyet fűtésre vagy használati melegvízként is használhatunk. Ez az egyik legkönnyebben kivitelezhető, legkisebb beruházást igénylő energetikai fejlesztés. A berendezések beltéri vagy kültéri kivitelben egyaránt elérhetőek, és segítségükkel akár a teljes fűtési szezonban gazdaságosan biztosítható az épület fűtésigénye. Hívja szakértőnket!

Telephely
Uzlet

Levegő-levegő hőszivattyúk

A levegő-levegő hőszivattyúk mindenhol itt vannak körülöttünk, hiszen az egyszerű klímaberendezések is ennek tekinthetők. Lényegük, hogy a levegő hőtartalmát hasznosítva 1 kW villamos energia felhasználásával 1 kW-nál több hűtési vagy fűtési teljesítményt adnak le. A rendszerek hatékonysága (COP) függ a műszaki fejlettségüktől és például a külső hőmérséklettől is. Ha nyáron melege van, télen pedig fázik, hívja szakértőnket!

Uzlet
Rolunk

Ice-Star Szerviz Kft.